Sok-sok híresség örömmel fogadná, ha a Ferrari termékeit reklámozhatná, de ezúttal nem egy világsztár kapott felkérést, hanem honfitársunk, dr. Tordai István a SportVerda című autós tévéműsor műsorvezetője kapta meg a lehetőséget, hogy a Ferrari óramárkáját reklámozhassa.

Alig hittem el, mikor a hazai importőr megkért, hogy szerepeljek a Ferrari órák legújabb filmjében. Visszakérdeztem, hogy biztosan rám gondoltak-e, hiszen ott van például John Travolta vagy Daniel Craig és még sorolhatnám a világsztárokat. A Ferrari világmárka én pedig nem vagyok világsztár. Azt válaszolták, nincs semmi félreértés és azt is szeretnék, hogy mi – vagyis a SportVerda stáb – készítsük el a filmet. – kezdte a műsorvezető.

Szereztem egy 612 Scaglietti-t, ami nagyon ritka és nem úgy néz ki, mint a Ferrarik általában. Direkt nem akartunk piros Ferrarit. Sok munka után elkészült a 15 másodperces film, mellyel azt hiszem eddigi pályafutásom legnagyobb kihívását teljesítettem. Egyébként, amikor nézem a filmet, még most sem hiszem el, hogy az ott én vagyok. – mondta dr. Tordai István.