Az biztos, hogy bárki is teszi le a voksát az Opel Combo Life mellett, tárolóhelyből, dobozból, rekeszből nem fog hiányt szenvedni. A teljesen új alapokra épülő, és Combo Life névre anyakönyvezett személyautó változat pedig egy valódi mindent tudó, amely szinte bármilyen felhasználást lehetővé tesz.

Hatalmas a férőhelye, flexibilis és praktikus, készül belőle egy vagy két tolóajtós, rövid és hosszú kivitel, öt vagy hét személyes. Szóval, tényleg egy mindenre kapható autóról van szó, és az Opel Combo raktér mérete szintén önmagáért beszél. Az 1,80 méter magas standard verzió 4,40, míg nagyobb testvére 4,75 méter hosszú. Már az elsődlegesen utasok szállítására tervezett kisebbik változat csomagtere is minimum 597 literes, de a hosszabb kiadás esetében ez már akár 850 litert is jelenthet.

Az opcionális panoráma-napfénytető világossá teszi az Opel Combo Life utasterét, látni engedi a csillagfényes égboltot, ha viszont túl erős a napsütés, aktiválhatjuk az elektromos árnyékolót.

Az opcionális panoráma-napfénytető világossá teszi az Opel Combo Life utasterét, látni engedi a csillagfényes égboltot, ha viszont túl erős a napsütés, aktiválhatjuk az elektromos árnyékolót.

Nemcsak levegős és nagyon komfortos családi egyterűként válik be, hanem kisáruszállítóként is. Így használva az Opel Combo raktér mérete a hátsó ülések lehajtásakor tetőig megrakva már 2.126 liter, illetve 2.693 liter. Persze korántsem csak a tágasságával próbál minket vásárlásra buzdítani, hiszen az Opel Combo Life rengeteg vezetőtámogató asszisztenst és technikát is biztosít számunkra. Az erőforrásokról pontos részleteket még nem árultak el, de valószínűsíthető hogy a PSA csoport jól bevált aggregátjait kapja, amihez az öt- vagy hatfokozatú manuális sebességváltó mellett nyolcfokozatú automata is rendelkezésre áll majd. Ha pedig ennél is nagyobb méretekre és komfortra vágyunk, ott vannak számunkra az Opel Vivaro speciális kiadásai.