Genfben már megismerhettük, de most újra a nagyközönség elé lépett a Skoda Kodiaq Sportline. Az autó leginkább csak külsőségekben tér el az alapváltozattól, azt viszont egészen jól csinálja.

Hozza a sportvonalhoz tartozó kötelező dizájnelemeket, jelen esetben a fekete hűtőrácsot, a visszapillantók fekete házait, az egyedi tervezésű hátsó lökhárítót, a sötétített hátsó ablakokat, és a színre fényezett kiegészítő karosszériaelemeket. És hogy végképp a kedvünkbe járjanak, a 4,7 méter hosszú autó megjelenését alapból 19 colos antracit felnikkel teszik teljessé.

A sportosabb vonalak kedvelőit is célba vették a csehek, jön a Skoda Kodiaq Sportline változata.

A sportosabb vonalak kedvelőit is célba vették a csehek, jön a Skoda Kodiaq Sportline változata.

A Skoda Kodiaq Sportline modellváltozata természetesen sportüléseket kapott, mindezt pedig ezüstöltésekkel varrott alcantara és bőr házasítású üléshuzattal. A DSG kettős tengelykapcsolós váltóval szerelt változatok már kormányról kapcsolható kivitellel érkeznek.

Alapáron kapjuk az üzemmód-szabályzást, normál, sport, öko, egyéni, komfort, vagy éppen havas terepre is. Infotainment rendszerének központi kijelzőjén pedig olyan egyedi információk is megjeleníthetők, mint az olaj- és vízhőfok, a gyorsulási erők vagy éppen a turbó töltőnyomása. Az összkerekes Skoda Kodiaq Sportline kétféle benzines és kétféle dízel erőforrással érhető el 150 és 180, illetve 150 és 190 lóerős teljesítménnyel, 190-210 km/óra végsebesség mellet.