Az elektromos személyszállító alapvetően kétféle változatban, háromféle méretben, és számtalan kialakítási lehetőséggel lesz majd elérhető számunkra.

A Novette kiadások elsősorban az üzleti célú felhasználásra megoldást kereső taxisok, egyéb személyszállító szolgáltatók részére lehet ideális megoldás. Ők az 5–9 személyes Business és a 6–7 személyes Business VIP változatai közül választhatnak, míg a magánszemélyek, nagycsaládosok részére a Combispace formációk 5-8 személyes variánsai lehetnek a leginkább testhezállóak.

A Peugeot új elektromos személyszállító autója nem csak praktikumával, de a minőségi kialakítási lehetőségekkel is komoly szereplője lehet a szegmensnek.

A Peugeot új elektromos személyszállító autója nem csak praktikumával, de a minőségi kialakítási lehetőségekkel is komoly szereplője lehet a szegmensnek.

Az elektromos személyszállító autók csomagtér mérete szintén nem elhanyagolható, hiszen még a legkisebb, Kompakt méretosztályba tartozó kiadások 9 személyes kialakítása mellett is 1500 liternyi hely áll rendelkezésünkre.

A Peugeot e-Traveller a nagyszámú kényelmi és belső kialakítási lehetőség mellett ugyanakkor remek műszaki paraméterekkel is rendelkezik. A franciák 134 lóerős elektromos személyszállítója 13.1 másodperc alatt gyorsul százra, maximális csúcssebessége pedig a villanyautók esetében legtöbbször alkalmazott 130 km/óra.

Az új e-Traveller egyben a márka első olyan modellje is, amely immáron kétféle hatótávval választható. A mindhárom méretosztályban elérhető 50 kWh-os akku a 230, míg a két nagyobb, a Sztenderd és Hosszú változatokhoz rendelhető 75 kWh-os akkumulátor már a 330 kilométeres e-Traveller hatótáv elérését is biztosítja. A tervek szerint az új elektromos személyszállító európai bevezetése 2020 őszén veszi kezdetét.