Az új Volkswagen Crafter továbbra is különböző hosszúságú vagy magasságú változatokban áll rendelkezésünkre. Ezeket egészítik ki a fülke-alvázas kivitelek rövid- vagy duplafülkével, különböző hosszúságokkal és felépítményekkel, például platóval, dobozos felépítménnyel vagy billenőplatóval.

A legjobb ár-érték arány eléréséhez az egyéni igényeinkhez kialakított új Volkswagen Crafter, számunkra legoptimálisabb összeállítását választhatjuk.

A legjobb ár-érték arány eléréséhez az egyéni igényeinkhez kialakított új Volkswagen Crafter, számunkra legoptimálisabb összeállítását választhatjuk.

Elsőkerék-hajtású változatban 18,4 köbméter legnagyobb raktérfogatot nyújt, amelyhez 3 és 4 tonna közötti legnagyobb megengedett össztömeg tartozik. A raktér szélessége a kerékjárati ívek között 1380, míg a raktér legnagyobb hosszúsága 4855 mm, ami a kategória legjobbja.

Az új Volkswagen Crafter zseniális megoldást kínál a rakományok rögzítéséhez is. Az oldalfalakba, az elválasztófalba, a tetőbe és a padlóba is a repülőgépiparban szabadalmaztatott profilokból álló rakományrögzítő síneket építenek be.

A kimondottan az új Volkswagen Crafter számára kifejlesztett 2,0 literes TDI motor az első- és összkerékhajtású változatok számára három változatban érhető el, igény szerint 102, 140, vagy BiTurbo-TDI kivitelben177 lóerős teljesítménnyel. A legjobb ár-érték arány eléréséhez pedig egyéni igényeinknek megfelelően a motor, a sebességváltó, a hajtásrendszer, a járműhosszúság és a tetőmagasság legmegfelelőbb összeállítását választhatjuk.