A tavalyi bemutató óta Európa-szerte több mint negyedmilliót rendeltek az új Opel Astra ötajtósából és a Sports Tourerből. A sikert a műszaki adatok bőven megalapozzák. A két változat új felépítése kétszáz kilogrammos súlycsökkentést hozott, a húzós és hatékony új hajtóművek pedig örömmé teszik az autózást.

Az Opel Astra végre behozza az adaptív IntelliLux LED mátrixvilágítást is kompakt osztályba.

Az Opel Astra végre behozza az adaptív IntelliLux LED mátrixvilágítást is kompakt osztályba.

Modern okostelefon-integrációjával és az Opel OnStar személyes online- és szolgáltatási asszisztenssel, a lehető legjobb az Opel Astra csatlakozása. Folytatódik az Opelnek az a tradíciója is, hogy a magasabb kategóriák technikáját és felszereléseit teszi elérhetővé szélesebb vevőkörnek.

Az új Astra például az úttörő, adaptív IntelliLux LED mátrixvilágítást vezeti be a kompakt osztályba, amely éppúgy növeli valamennyi közlekedő biztonságát, mint az Astra vezetőjének komfortját. Őt segíti a modern Opel-frontkamerán alapuló számos asszisztencia-rendszer is, a precíz jelzőtábla asszisztenstől, a kormányzást aktívan korrigáló sávasszisztensen át a vészfékező ütközésveszély-figyelmeztetésig. Ezekhez járul még az Opel Astra Sports Tourer csomagtér-ajtaja, amely a hátsó lökhárító alatti egyszerű láblendítés hatására nyílik fel, vagy csukódik le magától.