A+ A A-

A Lexusnak van érzéke

A WardsAuto bejelentette, hogy a vadonatúj 2016-os Lexus RX felkerült az első alkalommal közzétett 10 Legjobb Felhasználói Élmény listájára.

A tekintélyes kiadvány és tapasztalt szerkesztői 28 autónál értékelték a rutinszerű napi használat során az általános felhasználói élményt, pontozva az egyszerű okostelefon-integrálást, a felhasználóbarát és leleményes kezelési megoldásokat, az intelligens vezetősegítő technológiát és a vonzó anyagok alkalmazását a belső térben.

iberol feloldal eneos honda civic hirdetes 2016 loero 370

A 2016-os RX a Lexus kiemelkedően népszerű modelljének legújabb változata, és továbbra is közepes méretű, luxus SUV-ként ugyanolyan meghatározó szereplője szegmensének, mint 18 évvel ezelőtti bevezetésekor volt. A Lexus RX elképesztő népszerűségre tett szert azon autósok között, akik egyaránt igénylik egy SUV sokoldalúságát és egy luxusszedán utazási kényelmét – méghozzá vonzó és elegáns csomagolásban. A Lexusnak van érzéke a csendes, kényelmes autók tervezéséhez, és az új RX egy olyan nyugodt csatlakozási pont, amely szinte észrevétlenül köt össze minket a rohanó világgal. - fogalmazott a Lexus RX teszt után Tom Murphy, a WardsAuto vezető szerkesztője.

Utoljára frissítve: 2016. november 06., vasárnap 12:12
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!