A tervek szerint a Ceed esetében az összes új modell kapható lesz majd GT Line kivitelben, mely számos friss dizájnelemet foglal magában. Ilyen például a jellegzetes tigrisorr hűtőmaszk selyemfényű króm és fekete kombinációjú kerete, a már alapáron kínált egyedi 17 colos könnyűfém keréktárcsa, és természetesen a kimondottan ide tervezett lökhárítók is.

További csáberő lehet, hogy a Kia Ceed GT Line színek tízféle árnyalatban lesznek választhatók, és a belső kialakítás szintén az energikusságot sugallja majd mind a sofőr, mind az utasai felé.

A Kia Ceed GT Line utastere, a D-alakú sportkormány, a fémborítások és egyéb kiegészítők szintén a dinamizmust sugallják a majdani vásárlók felé.

A Kia Ceed GT Line utastere, a D-alakú sportkormány, a fémborítások és egyéb kiegészítők szintén a dinamizmust sugallják a majdani vásárlók felé.

A vezető és az anyós sportüléseket kapott, melyeket rendelhetünk fekete szövettel vagy éppen szürke műbőrborítással is, fekete a tetőkárpit, a küszöböket fémborítással látták el, és szériában jár a D-alakú sportkormány.

A motorválaszték kialakításának tekintetében szintén elsődleges volt a dinamizmus, akár már a kisebb köbcentik esetén is. A motorpaletta magában foglalja a legkisebb 120 lóerős egyliteres T-GDi benzinest, ugyanebből az 1.4-es Kappa sorozatú 140 lovast, és a legújabb fejlesztésű 1.6-os Smartstream névre keresztelt dízelmotort, mely 115 vagy 136 lóerős változatokban lehet hamarosan a miénk.

A Kia Ceed GT Line kivitelének összes erőforrásához alapáron egy hatfokozatú kézi váltó jár, az 1,4-es T-GDi és az 1,6-os CRDi motorokhoz viszont hétfokozatú duplakuplungos erőátvitele is elérhető lesz már. A Kia Ceed GT Line bevezetése Európában várhatóan 2019 első felében indul.