Ahogy azt már megszokhattuk a cseheknél, egy-egy modellsorozat csúcsát mindig a gyár alapítói, Vaclav Laurin és Vaclav Klement nevéből eredeztetően az L&K változatokkal fémjelzik. Nem történt ez másképpen a Skoda Kodiaq L&K esetében sem, ami tökéletesen kiegészíti a sorban a néhány hónappal ezelőtt megjelenő terepesebb Skoda Kodiaq Scout, és a sportosabb vonalakat kedvelőknek szánt Skoda Kodiaq Sportline változatokat.

Ennél a változatnál a belső tér eleganciáját a háromküllős multifunkciós bőrbevonatú kormánykerék és a választható fekete vagy bézs bőrkárpitozás emeli ki leginkább, de sokat dob az összképen az üléseken és a műszerfal zongoralakk fekete dekorbetétjein, valamint az infotainment indítóképernyőjén feltűnő Laurin & Klement logó is.

Ahogy az lenni szokott a Skoda Kodiaq L&K változata is több prémium minőségű megoldást nyújt a vásárlók számára a kivitelezés és technika részéről egyaránt.

Ahogy az lenni szokott a Skoda Kodiaq L&K változata is több prémium minőségű megoldást nyújt a vásárlók számára a kivitelezés és technika részéről egyaránt.

Szintén gazdagítják a Skoda Kodiaq L&K felszereltségét a 19 colos Sirius könnyűfém keréktárcsák, a teljes egészében LED-technikájú fényszórók, a függőleges lamellákkal ellátott, krómkeretes hűtőrácsok, az alumínium pedálok, textilszőnyegek, az esőérzékelő szenzor, az automatikusan elsötétedő visszapillantó tükör, vagy éppen az Ambiente világítás és a CANTON hangrendszer.

A Skoda Kodiaq L&K változat bevezetésével egyidejűleg egyébként a motorpaletta is megújul. Mostantól szerepel már a kínálatban a másfél literes TSI 150 lóerős és a kétliteres TSI 180 lóerős teljesítményről 190 lóerőre pumpált verziója is. Az új erőforrásokat részecskeszűrővel látták el, ami ezután a Kodiaq többi kivitele számára is rendelkezésre áll majd, illetve szintén most mutatkozott be a hétfokozatú kettős tengelykapcsolós váltó (DSG) legújabb generációja is.